Jaargang 11, nummer 4
22 februari 2013

Inschrijfavond Spelweek op 25 juni

BELDER - Ieder jaar kun je tegen het eind van de zomervakantie meedoen aan de Spelweek. Voor kinderen van groep 3 tot en met 8 van de basisscholen in Tricht en Buurmalsen is dat een week vol spellen, muziek, dansen, grappen, knutselen en nog veel meer... De Spelweek speelt zich af in en rond het dorpshuis in Tricht. De gondelvaart en de bonte avond zijn niet meer weg te denken uit ons dorpsgebeuren.

De spelweek is van 19 augustus tot en met 23 augustus. Alle leerlingen van de scholen in Tricht en Buurmalsen krijgen via school een boekje met daarin het aanmeldformulier. Inschrijven voor de Spelweek kan tijdens de inschrijfavond op 25 juni van 19:00 tot 19:30 in de Belder te Tricht.

Al meer dan 50 jaar weten leiding en hoofdleiding ieder jaar opnieuw een leuk programma in elkaar te zetten dat garant staat voor een week vol plezier. Als je 16 jaar of ouder bent en je hebt zin om tijdens deze week de verantwoordelijkheid voor een groepje kinderen op je te nemen, neem dan contact op met de hoofdleiding via 'www.spelweek.nl.'