Jaargang 11, nummer 4
22 februari 2013

DORPSHUIS - Inderdaad, na het succes van de eerste serie zijn de vrijwilligers van het Activiteitenteam van het Dorpshuis aan de slag gegaan met een tweede serie nieuwe bijeenkomsten. Kwaliteiten van Trichtse burgers, hun persoonlijke ervaringen, specifieke deskundigheden en bijzondere inzichten vormen de basis voor een interessant programma voor iedereen in Tricht en omgeving.

Met een nieuwe regelmaat elke donderdagavond in de éven weken. De serie begint op 7 maart en eindigt op 13 juni, vanaf half acht is de bar open en tussen acht en tien de inleiding, uitleg of activiteit. Eindtijd steeds elf uur.

We openen met De Top 2000 quiz voor jong en oud! Dan \'De lente begint\' met een Trichtse \'imker\'. Twee weken later \"Leefregels in de wereldgodsdiensten\" en dan een bijzondere filmavond. Vervolgens een spelletjesavond en op 16 mei spreekt Gaitri Pagrach over haar \"Beste kookboek van Nederland 2012\"! De succesvolle Pubquiz komt weer voorbij en we herhalen ook weer de Bingo.

Kijk voor het hele programma, namen en toelichting in de advertentie van het Dorpshuis (uitknippen én op de koelkast hangen!) elders in dit nummer.

En alvast ter voorbereiding van de series voor volgend seizoen (najaar en voorjaar): laat ons eens weten waar jij nou wel iets meer van zou willen horen of zien en ook: heb je misschien al iemand daarvoor op het oog? Ken je iemand waarvan je denkt, die moeten jullie ook eens vragen want dat is voor veel meer mensen interessant.

Mail naar DDD@dorpshuistricht.nl of bel 0345-505870 (Ton).