Jaargang 11, nummer 4
22 februari 2013

DORPSHUIS - Woensdag 6 maart is er weer een nieuwe Aanschuiftafel. Alle hoofdgerechten hebben iets te maken met bonen, in allerlei variaties. Kapucijners, snijbonen, witte bonen en kidneybeans en... nog veel meer. Dit in combinatie met spek, worstjes en gehakt maar we zien ook uitjes, augurken en paprika’s voorbij komen op de boodschappenlijstjes, bijvoorbeeld in de vegetarische chili. Kortom.... er zit voor iedereen weer van alles lekkers bij! En dan natuurlijk een licht soepje vooraf en tot slot een mooi fruitig toetje.

Dus.... schrijf je zelf weer in, via een telefoontje naar Gerd Buyserd 0345-572224 of mail naar g.buyserd@gmail.com of loop even bij haar langs. Of mail naar, en dat is nieuw, aanschuiftafel@dorpshuistricht.nl

Wil je nog mee helpen bij de voorbereiding van de fruitsalade of andere zaken, geef dat dan gelijk even aan haar door. Dat doen we diezelfde middag tussen 13 en 16 uur in het Dorpshuis. Vanaf kwart voor zes is de bar open, om zes uur opent het buffet!

En voor jullie agenda: woensdag 17 april staat de tafel helemaal in het kader van Italië en de ontwikkelingen in Rome. In ieder geval komt er die dag al witte rook uit de Trichtse keukens!