Jaargang 11, nummer 4
22 februari 2013

Vanuit de Speeltuinvereniging

TRICHT - U heeft een bijdrage van ons al even moeten missen, desondanks zijn we nog altijd druk bezig met de plannen voor het renoveren van de speeltuinen. Hoge Bulk komt als eerst aan bod. We zijn vergevorderd met het vergelijken van verschillende offertes en willen voor begin maart de leverancier hebben gekozen. Verschillende leveranciers bieden een verschillend aanbod maar, vooral belangrijk, zijn ook verschillend in prijs. Omdat we bij het maken van onze beslissingen voor zo\'n grote uitgave niet over een nacht ijs willen gaan neemt dit veel tijd in beslag. Maar we zijn er bijna!

Belangrijk daarna zijn de tijdsplanning en het werven van sponsors en medewerkers. Begin maart komen we bij de bewoners in de omgeving van speeltuin De Hoge Bulk aan de deur met een collecte van Jantje Beton. Een groot deel van de opbrengst van de collecte gaat direct in de speeltuin-pot. Tijdens deze collecte benaderen wij u ook meteen met de vraag of u wilt helpen tijdens de werkzaamheden om de speeltuin klaar te maken voor de nieuwe toestellen. Hiervoor hebben we vele handen nodig! U kunt ons op dat moment ook alles vragen over de laatste ontwikkelingen van de speeltuinplannen.

Naast dat we verschillende fondsen hebben aangeschreven voor een bijdrage aan het vernieuwen van de speeltuinen gaan we binnenkort ook de boer op voor een sponsoring door onze locale ondernemers. Mocht u nu spontaan al denken een bijdrage te willen geven of een dienst te kunnen leveren die ons kunnen helpen bij het realiseren van de nieuwe speeltuin dan kunt u altijd contact met ons opnemen!

Wij richten onze plannen op een feestelijke opening van de speeltuin Hoge Bulk medio juni 2013. Dit feest willen we samen met u vieren, maar ook in de aanloop daar naar toe hebben wij uw hulp (handjes, voetjes en spierbundels) nodig bij het realiseren van het plan. Na de realisatie van de renovatieplannen in de Hoge Bulk gaan we onze ervaringen gebruiken bij een vernieuwingsplan voor de speeltuin aan de Zandkuil.

Voor vragen of reacties:

tel. 0345-797012

mail. tspinneweb@hotmail.nl