Jaargang 11, nummer 4
22 februari 2013

Lentediner voor 55+ in Lingeborgh

GELDERMALSEN - Op woensdag13 maart zal opnieuw het Lentediner plaatsvinden. Deze activiteit wordt georganiseerd door het Lokaal Comité voor Ouderen van WelzijnGeldermalsen in nauwe samenwerking met scholengemeenschap De Lingeborgh. Doel van het Lentediner is om leerlingen en ouderen met elkaar in contact te brengen en op ongedwongen wijze kennis te laten maken met elkaars leefwereld.

De leerlingen bereiden de maaltijd zelf en serveren hem vervolgens ook uit.

Vanwege de prima sfeer, de uitstekende verzorging door de leerlingen en natuurlijk vanwege de heerlijke maaltijd is er altijd erg veel animo voor dit evenement. Belangstellenden wordt dan ook aangeraden om tijdig een kaart te kopen. Kaarten zijn vanaf maandag 25 februari om 9.00 uur in de voorverkoop bij WelzijnGeldermalsen, Willemstraat 17a in Geldermalsen.

De kaarten voor het Lentediner kosten € 10,00, inclusief drankjes. Het aantal deelnemers is beperkt. Reserveren van kaarten is niet mogelijk.

Het Lentediner wordt gehouden in de aula van de Lingeborgh, Laan van Leeuwenstein 2 in Geldermalsen. De zaal is open vanaf 16.30 uur, het diner begint om 17.00 uur en duurt tot ongeveer 19.00 uur.

Voorafgaand aan het diner biedt De Lingeborgh die dag aan ouderen die daar belangstelling voor hebben een tweetal extra activiteiten. Vanaf ’s middags 15.45 uur zijn belangstellenden welkom voor een handmanicure, waarbij leerlingen een handmassage geven, de nagels verzorgen en lakken. Daarnaast is het mogelijk om een workshop cupcakes maken te volgen. De activiteiten beginnen gelijktijdig, dus belangstellende deelnemers moeten een keuze maken. De activiteiten zijn kosteloos, wel moet men zich van tevoren aanmelden. Aanmelding voor één van de extra activiteiten is mogelijk tot 6 maart, en kan telefonisch plaatsvinden via WelzijnGeldermalsen, tel 0345-573688. Let op: deelname aan deze activiteit geeft geen recht op deelname aan het Lenteavonddiner. Dat kan alleen met een toegangskaart die vanaf maandag 25 februari te koop is.