Jaargang 8, nummer 5
19 maart 2010

Een beetje gewoon geluk

TRICHT - Het Nationaal Fonds Kinderhulp zet zich al 50 jaar in voor kinderen in de jeugdzorg. Niet door het verlenen van zorg, maar wel door het (financieel) mogelijk maken van dingen die kleur geven aan het leven van een kind. Extraatjes zoals een dagje uit, vakantie, een fiets of het lidmaatschap van een sportclub. Zaken waarvoor binnen jeugdzorginstellingen vaak het geld ontbreekt.

Jeugdzorgorganisaties in heel Nederland kunnen een beroep doen op Kinderhulp voor ondersteuning. Kinderhulp doet dit graag omdat zij het belangrijk vindt dat kinderen in de jeugdzorg aansluiting houden bij hun leeftijdsgenootjes. Kinderen die vaak al zoveel hebben meegemaakt in hun jonge leven, verdienen ook 'een beetje gewoon geluk'!

Kinderhulp is een stichting die volledig afhankelijk is van de inzet van vrijwilligers (bij de collecte), sponsoring en donaties. Kinderhulp beschikt over een CBF-Keurmerk en heeft een ANBI-status. U kunt er dus van op aan dat al het geld goed wordt besteed.

Wilt u meer weten? Op www.kinderhulp.nl kunt u alles lezen over de acties van Kinderhulp.

Nu alweer voor het 14e jaar wordt in Tricht gecollecteerd om bovenstaande zaken te kunnen realiseren. De collecte is in de week van 19 tot en met 24 april. Als u Kinderhulp wilt steunen door collectant te worden, bel dan met Ria Groenendaal 0345-574875. Het kost u slechts een á twee uur.