Dorpskrant Tricht

Opgeknapt Dorpshuis

DORPSHUIS - De afgelopen maanden was het erg stil in het Dorpshuis, activiteiten konden niet doorgaan. Toch is er niet stil gezeten. Het facilitair team en Hans van Doorn werkten hard aan een nieuwe tussenwand tussen de kleine en de grote zaal. Het interieur team heeft er voor gezorgd dat er in alle zalen gordijnen in de kleuren geel, rood en antraciet hangen. Het resultaat mag er zijn! In juli gaan de werkzaamheden nog verder, de zwarte vloer in de grote en kleine zaal wordt vervangen door een bruine vloer, in dezelfde stijl als de vloer in de foyer. De algemene indruk van deze zalen zal daardoor veel prettiger worden. Ook worden de buitenkozijnen in de gymzaal vervangen door een veel energiezuiniger uitvoering.

Deel op Facebook Deel op Twitter Verstuur via WhatsApp